Over Studio Anna Jirina

Welkom op mijn cursusplatform!

Hier vind je al mijn online cursussen waarmee je jouw webshop kunt professionaliseren, zodat je meer klanten aantrekt.

over Studio Anna Jirina

Over Studio Anna Jirina

Ik ben Anna en ik help webshop eigenaren met branding en strategie. In 2018 startte ik mijn kleding webshop, waar ik t-shirts en truien verkocht met mijn zelf ontworpen prints. Heel tof, maar wat had ik het onderschat! Er kwam zoveel op me af…

Van het maken van de webshop in WordPress tot aan het ontwerpen van mijn huisstijl, het schrijven blogs en nieuwsbrieven, SEO optimalisatie en het bewerken van foto’s en het creëren van content in Photoshop, ik deed alles zelf.

Net als veel webshop eigenaren was ik vooral gefocust op zo snel mogelijk live gaan en starten met verkopen. Een strategie had ik niet: ik had geen flauw idee wie mijn doelgroep was en wat mijn webshop onderscheidend maakte. Je begrijpt: het was niet het daverende succes waarop ik hoopte.

Ik investeerde veel tijd en geld in het volgen van allerlei cursussen op het gebied van branding, strategie, marketing en sales. Toen ik eenmaal snapte hoe het werkte en resultaat begon te zien, was ik razend enthousiast!

Ik ontdekte dat ik het proces rondom het starten en in de markt zetten van de webshop nóg veel leuker vond dan het runnen van de webshop zelf.

Nu help ik jou als (startende) webshop eigenaar met branding en strategie, zodat je meteen meer klanten aantrekt!

Het is mijn missie om jouw webshop te laten groeien!