Over Studio Anna Jirina

Welkom op mijn cursusplatform!


Allereerst, super tof dat je een kijkje neemt op mijn cursusplatform. Ik kan niet wachten om mijn Photoshop geheimen met je te delen en je te helpen met het creëren van content voor je webshop en socials!

Ik ben Anna en ik help webshop eigenaren met het creëren van unieke en professionele content in Photoshop. 8 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Photoshop en ik was direct verkocht. Ik heb jarenlang voor een webshop gewerkt, waar ik de vormgeving, social media en marketing op me nam. Ook heb ik in het verleden een eigen webshop gehad, waar ik truien en t-shirts verkocht met mijn zelf ontworpen prints. Destijds is mijn liefde voor Photoshop nog meer gegroeid, want in Photoshop kon ik letterlijk alles creëren wat ik nodig had voor mijn webshop. 

Ik beleefde zelfs zoveel plezier aan het maken van content, dat ik begon te twijfelen of een kleding webshop wel echt mijn ding was… Inmiddels combineer ik mijn twee allergrootste passies (mijn kennis delen en ontwerpen) en help ik webshop eigenaren met het creëren van content in Photoshop!

Ik ben er dan ook van overtuigd dat Photoshop absoluut het allerbeste (foto)bewerkingsprogramma is dat er bestaat, omdat je in Photoshop 100% vrijheid hebt. Alles wat jij wil is mogelijk!